dijous, 31 de juliol del 2014

Els Aliments poden ser la Millor Medecina



La Doctora  Natasha Campbell-McBride fa una explicació molt complerta de l'alimentació correcta i de com ens pot ajudar a revertir una colla de desordres importants. Es molt interessant, malauradament en anglès, encara que a youtube es pot demanar una traducció automatica o be subtitols en anglès, que ens pot ajudar. 
Basicament ens argumenta com els aliments tenen que ser utilitzats tal i com la natura els ofereix i mai processats per la industria, ja que es perden TOTES les seves propietats nutriconals. Com els nutrients processats ja no contenen els minerals, ni enzims ni proteines, etc que hauren de tenir. Diu que el menjar processat per la industria no és aliment, no s'hauria de catalogar com a aliments. Tot son colorants, conservants, edulcorants, etc i que fan malbe la flora intestinal  de tal manera que aquesta deixa de funcionar correctament.  No es descomposen el nutrients com cal i passen a la sang de forma que el cos les pren per substancies invasives i lluita contra elles. Al final el cos i en particular el cervell resulten danyats. 
També explica que el menjar te que ser organic, ecologic per tal de aportar el que el cos necessita. De varietats no modificades per els humans tant dels vegetals com de les races animals de qui diu son 'franquensteins' al referir-se a les vaques de llet per exemple que produeixen molta quantitat però de nul·la qualitat. Els herbivors han de ser alimentats amb herbes i no amb cereals i pinsos varis. Parla dels antibiotics, de les pastilles anti baby, del donar de mamar als nadons, i de les males practiques de menjar i viure que fan que nens que van neixer sans desenvolupen tota una serie  de problemes, alguns de greus. Per exemple autisme, esquizofrèniadepressió, cansament cronic, ulceres, problemes de pell, anemia, anorexia, asma, trastorns bipolars, dislexia, diabetis tipus dos, i un molt llarg etc. I com aixo s' agrava generació a generació. 

http://www.pasturepromise.tv/video.php?videoid=85&section=Food

dimarts, 8 de juliol del 2014

Quina gran manera de recompensar aquells disposats a recollir la brossa dels altres!!!

He ensopegat amb aquest video, i m'ha fet gracia. Es el que fem tot sovint nosaltres, de forma discreta, quan passegem per els camps. Ha estat gravat en una estació de trens alemana.



https://www.youtube.com/watch?v=l6m-CPqDlTA

http://www.prosieben.de/tv/greenseven/pushgreen/